Timetable (ICON Chalandri)

Clear filters »
« November »
« 15-11-2018 »
Time Thursday
08:00
50 min

INDOOR CYCLING

Μάριος Κ.

09:00
50 min

PILATES

Κική

09:30
30 min

WTF CARDIO

10:00
50 min

RIDE

Στέλιος

10:15
15 min

FFWD SUSPENSION

11:00
45 min

WTF XTRAINING

12:00
30 min

VIRTUAL INDOOR CYCLING

12:30
15 min

FFWD ABS

16:00
30 min

VIRTUAL INDOOR CYCLING

16:15
15 min

FFWD ABS

17:00
45 min

TBC

Γιώργος

17:15
15 min

FFWD SUSPENSION

18:00
45 min

REBOUND

Νένα

18:15
15 min

FFWD BOOTY BUILDER

18:30
50 min

INDOOR CYCLING

Αποστόλης

45 min

WTF XTRAINING

19:00
50 min

STRETCHING

Νένα

19:15
15 min

FFWD BOXING

19:30
15 min

FFWD ABS

50 min

INDOOR CYCLING

Αποστόλης

45 min

WTF XTRAINING

19:45
15 min

FFWD BOXING

20:00
45 min

CROSS TRAINING

Γιώργος

20:15
15 min

FFWD Calisthenics

20:30
15 min

FFWD MVP

45 min

WTF XTRAINING